loading

Hi, ik ben Claudia

Van jongs af aan waren papier en potloden voor mij al een magische combinatie. En bij uitstek een middel om een verhaal mee te vertellen. Nog steeds vertel ik graag verhalen. Ik heb dat als grafisch ontwerper 17 jaar gedaan bij een communicatiebureau en sinds 2018 doe ik dat als freelance ontwerper onder de naam Studio Ryza. Ryza is afgeleid van mijn achternaam en is als een zaadje in mijn gedachten geplant tijdens mijn reis door Indonesië. Rijst wordt gebruikt bij vieringen en staat symbool voor een nieuw en vruchtbaar begin van iets. En zo zie ik het ontwerpproces ook, als een feestje waarbij ik op basis van een nieuw verhaal iets moois mag creëren. 
Vanuit mijn studio in hartje Utrecht werk ik samen met organisaties en ondernemers – die net als ik – de wereld een beetje mooier willen maken en een positieve impact op de wereld willen hebben. Ik help je je boodschap naar een hoger niveau te tillen door het creëren van een helder en doeltreffend ontwerp waarbij de kern van jouw verhaal centraal staat.
Ben je nieuwsgierig geworden naar wie ik ben en of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Bel me of stuur een mailtje. Ik vind het leuk om van je te horen!

Contact

Mail | claudia@studioryza.nl
Telefoon | 06 – 465 637 97

LinkedInclaudiavanderrijst
Instagram | claudiavanderrijst